Stedet der mobilen får et nytt liv

Mobilmarked.no er Norges neste store nettbutikk innen segmentet “litt brukte telefoner”. Etter lang tids planlegging er løsningen endelig klar til å se dagens lys. Vi vil jobbe for å være best i klassen, ikke nødvendigvis størst, men den beste aktøren på alle måter. Vi er her for å gjøre din handel litt enklere og litt grønnere.


Vi skjønner fristelsen med å kjøpe seg en flunka ny telefon. Tro meg vi har gjort det flere ganger selv. Det er lite som slår følelsen av å rive å plasten esken og dra av skjermbeskyttelsen før du skru på din splitter nye telefon. Men hva om det å kjøpe “litt brukte telefoner” kunne gi deg samme opplevelse. Det er derfor vi startet mobilmarked.no. Vi ønsker å skape en opplevelse der det å kjøpe “litt brukt” skal føles som nytt. 

Hos oss skal informasjon, kundebehandling, kjøp og kundeservice føles som å fly med 1.klasse på Quatar Airways. Vi skal være der for deg før, under og etter kjøp. Alt for å gi deg en førsteklasses opplevelse med din litt brukte telefon.

Vi i mobilmarked.no har lang erfaring innenfor segmentet, og handler kun hos trygge partnere. Vi har et eget serviceteam som gjennomgår telefoner før kjøp og som er der for deg om uhellet skulle oppstå. 

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse hos Mobilmarked.no – Stedet der mobilen får et nytt liv.